Gezichtsbehandelingen

Quick Gezichtsbehandeling (30 min.)

Dit is een snelle intensieve behandeling van de gezichtshuid. Speciaal voor diegene die weinig tijd heeft.


Classic Gezichtsbehandeling (45 min.)

Dit is een zelfde intensieve behandeling van de gezichtshuid als de Quick gezichtsbehandeling, maar bij deze behandeling kan ook gekozen worden voor het verwijderen van onzuiverheden of voor een ontspannende gezicht, hals en decolleté massage.


Aloë Vera Gezichtsbehandeling (70 min.)

Een behandeling speciaal voor de vochtarme en geïrriteerde huid. De Aloë vera gezichtsbehandeling heeft een veelzijdige werking. Naast kalmeren en desinfecteren werkt het ook hydraterend, regenererend (wond helend) en het remt het verouderingsproces.


Sensitive Gezichtsbehandeling (70 min.)

Een behandeling speciaal voor de gevoelige huid. Het heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking en zorgt voor een betere huiddoorbloeding. De structuur van de huid wordt verbeterd, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt.


Couperose Gezichtsbehandeling (70 min.)

Deze behandeling is speciaal voor de couperose en rosacea huid. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de capillairen (kleine vaatjes), geeft een betere huidstructuur, verhoogt het vochtgehalte van de huid en remt het huidverouderingsproces. Uw huid zal er egaler uit komen te zien.


Collageen Gezichtsbehandeling (90 min.)

Een behandeling speciaal voor de droge, gespannen en rijpere huid. Het herstelt de vochtbalans waardoor de huid voller wordt en rimpels vervagen, het heeft een stimulerende werking op de bindweefselstofwisseling en het heeft een duidelijk anti-aging effect.


Acné Gezichtsbehandeling (90 min.)

Een behandeling speciaal voor de vette, onzuivere en acné huid. Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gereinigd. De producten die gebruikt worden hebben een kalmerende en antiseptische werking, terwijl de huid wordt gevoed en beschermt, zodat de conditie van de huid opvallend verbetert.


After Sun Gezichtsbehandeling (90 min.)

Deze behandeling is bedoeld voor de droge en door UV straling beschadigde huid. Tijdens de behandeling wordt op celniveau langs enzymatische weg de huideigen repaircapaciteit gestimuleerd, de vochtbalans wordt verbeterd en de celstofwisseling wordt gestimuleerd, waardoor u weer een zachte en stralende huid zult krijgen.


Anti-rimpel Gezichtsbehandeling de luxe (100 min.)

Een behandeling afgestemd op de rijpere en verslapte huid. De behandeling verbetert aanzienlijk de huidstructuur, verhoogt het vochtgehalte van de huid en vervaagt rimpels en lijntjes in het huidoppervlak. Het geeft de huid dan ook hernieuwde veerkracht en een mooi glad aanzien.


Mannenbehandeling (90 min.)

Deze behandeling is speciaal afgestemd op de mannenhuid. De huid wordt hersteld en gehydrateerd. De rimpelvorming wordt tegen gegaan en de huid wordt beschermt.

Bij alle gezichtsbehandelingen, m.u.v. de basis tiener gezichtsbehandeling en de mannenbehandeling, is het epileren of harsen van de wenkbrauwen inbegrepen.