Permanente make-up

Geen tijd om elke ochtend je make-up netjes aan te brengen? Loopt je make-up uit tijdens het sporten, zwemmen of tijdens een bezoek aan de sauna? Of wil je er gewoon altijd perfect verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up zeker iets voor jou!

Permanente make-up is het aanbrengen van pigment vlak onder het huidoppervlak. Dit gebeurt door middel van een steriele ultra dunne naald die snel op en neer gaat. Visienna Beauty gebruikt uitsluitend GGD goedgekeurde pigmenten en steriele naalden. Daarnaast ben je door de bijscholingen die Visienna Beauty volgt verzekerd van professionaliteit en kwaliteit!

Inhoud - shutterstock_565321966

Wenkbrauwen

Het is wonderbaarlijk wat wenkbrauwen doen voor het gezicht. Het gebruik van de juiste techniek, gecombineerd met de perfecte vorm en tint, zorgen ervoor dat PMU wenkbrauwen je gezicht meer uitdrukking en kleur geven.

Eyeliner

Het aanbrengen van een PMU eyeliner boven en/of onder de ogen, zorgt ervoor dat de ogen optisch worden vergroot. Ook kan ervoor gezorgd worden dat de wimpers voller lijken, wanneer gekozen wordt voor een donkere aanzet.

Lippen

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Wanneer je lippen weinig kleur bevatten of mogelijk niet de juiste vorm hebben, past dit misschien niet goed bij je gezicht. Door PMU perfect en natuurlijk aan te brengen, zorgen we ervoor dat je lippen weer het stralende middelpunt worden.

Belafspraak Permanente Make-Up?powered by Calendly

Waarom permanente make-up? 

✓ Nooit meer uitgelopen make-up
✓ Geen last van make-up allergieën
✓ Geen zichtbaar haarverlies meer
✓ Altijd symmetrische mooie wenkbrauwen, lippen en eyeliners
✓ Bespaar veel tijd in ochtend en avond
✓ Bespaar veel geld op dure cosmetica producten
✓ 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? geld terug!