Mesoneedling: De manier om uw huid te verbeteren!

Mesoneedling met de Dermapen is één van de beste manieren om huidcellen te vernieuwen, waarmee de huid aanzienlijk verbeterd en verjongd kan worden. Door de combinatie van hoogwaardige serums kan dit verbluffende resultaten geven!

Wat is een mesoneedling behandeling met de Dermapen?

Door middel van de Dermapen worden er microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Huidveroudering, huidverslapping, lijntjes, pigmentvlekken en littekens wordt hiermee effectief verholpen of verminderd. Het hyaluronzuurgehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt.

Indicaties voor de Dermapen:

De mesoneedling behandelingen met de Dermapen die wij bij Visienna Beauty uitvoeren zijn zeer geschikt voor:

 • Rimpels: Deze worden minder diep
 • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
 • Verminderen/ of verwijderen van pigmentvlekken
 • Vermindering van couperose en rosacea
 • Achtergebleven Acnélittekens verminderen
 • Verfijning van grove poriën
 • Donkere kringen onder de ogen verminderen
 • Nek en decolleté versteviging
 • Het geeft een egale huidtoon en een mooie gezonde glow
 • Striae verminderen
 • Behandelen van littekens

Huidreactie:

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie kan ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageenvorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Het advies vanuit ons is daarom ook om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan, zodat wij in een korte periode alles uit je huid kunnen halen!

Voorbeelden van indicaties die perfect behandeld kunnen worden d.m.v. Mesoneedling

Voorbeelden van indicaties die perfect behandeld kunnen worden d.m.v. Mesoneedling

Advies voor thuis:

Om het beste resultaat te bereiken, adviseren wij om de microneedling behandelingen in een kuur van 3 tot 6 behandelingen te ondergaan, afhankelijk van de indicatie en het huidtype. Het is van grote waarde om thuis de huid te gaan verzorgen met producten afgestemd op uw huid, om zo de huid constant te voorzien van de werkstoffen die hij nodig heeft.

Verder is het de eerste twee weken na de microneedling behandeling belangrijk om een de huid te beschermen tegen de zon met minimaal een factor 30.