Beste klanten,

Vanwege het Coronavius ben ik genoodzaakt om de salon per direct te sluiten tot 6 april.

Hopelijk krijgen we na 6 april weer groen licht en kunnen onze deuren weer geopend worden. Vanaf het moment van openen zal ik er alles aan doen om zoveel mogelijk klanten snel te kunnen helpen.

Houd rond 6 april de website en social media in de gaten om te zien of de salon weer open is. Neem te zijner tijd contact op via Whatsapp (of telefoon) voor het maken van een afspraak.

Wij rekenen op uw begrip voor deze situatie. Veel gezondheid gewenst in deze impactvolle en spannende tijd.

Groetjes Heleen Verberkt-Reijnders

+31(0)613219555

www.facebook.com/Visienna

www.instagram.com/visienna_beauty

Permanente make-up

Visienna Beauty is gespecialiseerd in het zetten van permante make-up. Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is geschikt voor iedereen die er op elk moment van de dag perfect verzorgd uit wil zien. Ook tijd en geld besparen? PMU zorgt ervoor dat  make-up niet meer nodig is en dat je altijd direct klaar bent voor de dag!

PMU blijft perfect zitten onder alle omstandigheden, zowel tijdens het sporten, tijdens een saunabezoek en tijdens het zwemmen. Ook na een lange zomerse dag zit je permanente make-up nog perfect.

Heb je ongelijke wenkbrauwen of lippen? Door middel van permanente make-up kunnen deze ongelijkheden gecorrigeerd worden op een natuurlijke manier.

Inhoud - shutterstock_411423532-1

Geïnterreseerd in permanente make-up?

Voordat we daadwerkelijk beginnen met de behandeling worden de volgende stappen doorlopen:

 1. Bespreken wensen en contra-indicaties
 2. Advies met betrekking tot vorm en kleur
 3. Uitleg over mogelijke risico's
 4. Bespreken benodigde nazorg voor wenkbrauwen en eyeliners
 5. Invullen en ondertekenen akkoordverklaring
 6. Voortekenen wenkbrauwen of eyeliners voor perfecte vorm
 7. Start pigmentatie

Jouw tevredenheid is onze zorg

Wat klanten zeggen over Visienna Beauty

 • Ik heb er een tijdje over na moeten denken, maar uiteindelijk toch de beslissing genomen om boven en onder een eyeliner te laten zetten, en ik ben er heel erg blij mee. Heleen legt het heel goed uit, en ze is erg ervaren met deze techniek. Je voelt er niet veel van want de verdovende crème werkt goed. Eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat ik de uren na de behandeling wel wat last heb gehad aan mijn ogen, een branderig en pijnlijk gevoel, maar het resultaat was prachtig, dus het was de moeite waard. En nu is het gewoon erg makkelijk, alleen wat mascara, en dan ben je klaar. Super!

  Ingrid Hurkmans

 • Al jaren kom ik bij Heleen voor de standaard schoonheidsbehandelingen waarover ik erg tevreden ben. Toen ze startte met permanente make-up twijfelde ik in eerste instantie of ik permanente make-up zou willen. Maar ik ben ontzettend blij met het eind resultaat van de permanente eyeliner! Het ziet er heel natuurlijk en verzorgd uit, zonder dat ik dit iedere keer zelf zou moeten doen. Heleen heeft hierin ook goed en eerlijk advies gegeven over welke kleur, maar ook over het verloop van de behandeling. Een echte aanrader.

  Inge Reijnders-Litjens

 • Ik had al jaren de wens om mijn wenkbrauwen te laten tatoeëren, maar je ziet zoveel on-vakkundig werk dat ik hier een beetje huiverig voor was. Maar heleen haar vakmanschap heeft mij helemaal zeker gemaakt. Ik ben nog steeds elke dag blij dat ik niet meer hoeft te tekenen. Dankjewel Heleen!

  Callista Smits

 • Eindelijk wenkbrauwen! Het resultaat is echt prachtig, heel natuurlijk.. de behandeling was ontspannen ik kom zeker nog terug.

  Suzanne Verstegen